Бяло/White

Проектът, който ще ви покажа днес е таг, който направих за нашето предизвикателство #26 в Open-Minded Crafting Fun. Ще си призная, че в началото темата много ме затрудни и дълго време мислих какво точно да направя. Трудно ми е да се огранича с използването на само един цвят, особено пък когато трябва да е бял.
Challenge26_zpsdc6f3a82

Нашите щедри спонсори, за това предизвикателство, са Digital Delights by Louby Loo (награда – сертификат на стойност $5), Jessica Weible Illustrations (награда – картинки), Paper Pretties (награда – 5 картинки), Sami Stamps (награда – сертификат на стойност $12) и Sassy Studios Designs (награда – сертификат на стойност $5).

sami-stamps

Когато изработвах този таг не разполагах с бяла дизайнерска хартия и затова реших да използвам няколко слоя картон. Най-долният е за основа, на следващия придадох релеф с ембосинг папка, а най-горния изрязах с шаблон за рязане. За декорация добавих панделка, дантела и две перли.

Феичката е Bubble Fairy на Sami Stamps. Не ми се искаше да залепя картинката без да съм оцветила дори малка част от нея, затова я оцветих, като се опитах да не прекалявам с цветовете.

Засега толкова. В следващите публикации ще ви покажа зимните ми творения, с които нямам намерение да приключа скоро. 🙂

IMG_Open-Minded Craftign Fun Challenge 26