Лято/Summer

Здравейте!

Лятото вече е към своя край, а аз все още не съм ви показала летните картички, които съм сътворила. Сега ще ви представя една от тях, която направих със сладкия печат Wryn Beach Babe, в който се влюбих от пръв поглед.

Не е тайна, че Wryn ми е любимка. Ако сте разглеждали другите ми картички с печати на Tiddly Inks, може би сте забелязали, че тя присъства почти навсякъде.

new-badge-for-dt-call_

Тази картичка измайсторих специално за DT Call-а на Tiddly Inks, в който се включвам за трети пореден път. В предишния DT Call се класирах в топ 10 финалисти. Надявам се сега да имам повече късмет.

За първото ми участие за дизайнер на Tiddly Inks направих пролетна картичка, а за второто – зимна. Беше редно сега картичката да е на лятна тема.

IMG_9318_След като избрах какви ще бъдат темата и печата, остана изборът на цветова комбинация. За морска картичка, разбира се, че ще присъства синьо, а към него много обичам да добавям и лилаво.

Вече ви споменах за прекрасния печат, който оцветих в лилаво и тюркоазено, като подбрах картон и хартия в същия цвят. В лилаво изрязах салфетка с любимия ми шаблон, а от син картон направих морски вълни.

Украсих с течни перли в тон с цветовата комбинация, а от канап завързах морски възел, за който се вдъхнових от дизайнерската хартия. Използвах естествена морска декорация – морска звезда, едно охлювче и две мидички, а за перла залепих топче от бял кварц.

Наслаждавайте се на остатъка от лятото и събирайте вдъхновение. До скоро! 🙂

IMG_9320_Challenges:

Spectrum Noir August Challenge – Anything Goes