Бал/Prom

След почти месец отлагане, ще ви покажа единия от двата плика за пари, които изработих по поръчка на моята най-добра приятелка. Досега не бях правила плик, а поводът за който го сътворих беше абитуриентски бал, на който моята приятелка щеше да ходи.

Имах пълна свобода на действие и затова реших единият от пликовете да бъде без картинка. Не бях правила картичка без печат, откакто преустанових хартиените проекти с техниката quilling.

IMG_7256

За основен цвят избрах жълто, като използвах също и оранжево, лилаво и зелено, за да не бъде прекалено скучен пликът. Поради липса на картинка, акцентирах върху детайлите.

С лъскав акцент покрих пеперудата, която е отпред, а надписа направих с топъл ембосинг. Добавих рози в жълто и лилаво, както и бели течни перли. Пликът се връзва с панделка, която го обгръща.

IMG_7281

Украсих и вътрешната страна, отново с пеперуди и течни перли, като добавих клонче и декоративен елемент, който изрязах с новия ми шаблон.

Различното тук са пеперудите, които станаха много ефектни. За разнообразие ги намазах с напукващ акцент, а на следващата снимка можете да видите как изглежда пликът от вътрешната страна.

IMG_7269

Надявам се, че получателката е харесала своя плик. Ще се радвам, ако ви харесва и на вас. Ето го и завързан, в целия му блясък. 🙂

До скоро!

IMG_7232

Challenges:

Sassy Studio Designs Challenge #286 – Your Hearts Desire

Cute Card Thursday Challenge #378 – Add a Quote

Хартиени вълшебства Challenge #18 – Абитуриенти

Картичкофурии Challenge #263 – Лилаво

Inky Chicks Challenge #52 – Butterflies

Addicted to stamps Challenge #106 – Summer Colours

Whimsy stamps Challenge #84 – Use Ribbon, Lace or Twine