Нова година/New Year

Честита Нова Година! Бъдете здрави, щастливи, обичани и нека вдъхновението да е с вас!

В началото на всяка година обещаваме на себе си или на близките, че ще променим различни неща от ежедневието си – от отказването от вреден навик, до отделянето на повече време за спорт или здравословно хранене. Освен тези традиционни обещания, през новата година е време и за нови предизвикателства.

Именно с това е свързано и нашето ново предизвикателство #27 в Open-Minded Crafting Fun. Под формата на проект искаме да ни покажете какво сте решили да промените във вашето ежедневие през новата година.

Challenge27_zps59789957Прекрасните ни спонсори, които любезно предоставят наградите за това предизвикателство са LiaStampz (награда – 2 картинки, използвани от дизайнерския екип), Meljen’s Designs (награда – 4 картинки),  The Stamping Boutique (награда – 4 картинки) и Zuri Digital Stamps (награда – 3 картинки).

MelJen's DesignsЧаровният пингвин от моята картичка е Penguin’s little Letter на Meljen’s Designs. За декорация освен традиционните течни перли, лъскав акцент и брокат, този път използвах нещо съвсем ново за мен – 3D сняг. Определено допринася за зимния ефект върху проектите.

IMG_6133_И за да не се чудите какво е моето обещание (по-точно желание) за 2015-та година и как точно го изразявам чрез тази картичка, сега ще ви споделя. Пожелавам си да имам повече време за творене и за споделяне на сътвореното с много любов.

IMG_Open-Minded Craftign Fun Challenge 27Challenges:

Card Mania Challenges #63 – Anything Goes/Всичко е позволено

Meljen’s Designs Challenge #241 – Anything Goes