Последни летни дни/Last days of Summer

Днес се събудих по-рано от обикновено и реших да се възползвам от времето, с което разполагам, за да ви покажа картичките, които направих за нашето предизвикателство #17 в Open-Minded Crafting Fun. Проектите ми са на тема “Последни дни от лятото“.

Challenge17_zps4116bc93

Прекрасните ни спонсори за това предизвикателство са Flat Friends Boutique (награда – 4 картинки), KennyK Downloads (награда – 3 картинки), MilkCoffee Stamps (награда – 3 картинки) и The Paper Shelter (награда – ваучер на стойност $20).The Paper ShelterMilkCoffee Digi Stamps

 

 

 

 

 

Ще започна с първата картичка. Печатът със симпатичното момиче, което се препича на плажа, е Summer Holidays, любезно предоставен от The Paper Shelter. Направих easel картичка, с нетипичната за лятото цветова комбинация от зелено и жълто.

Challenge-17-Open-Minded-Crafting-FunПечатът от втората картичка, който е любезно предоставен от MilkCoffee Stamps, е Tiffany Swimming. Тази shaker картичка е в любимия ми син цвят. За декорация използвах мидички, охлювче и бели течни перли. Красивите морски вълни изрязах с любимия ми морски шаблон за рязане.

Надявам се скоро да успея да ви покажа още картички. До скоро! 🙂

Challenge-17-Open-Minded-Crafting-Fun_SecondChallenges:

Fan-Tastic Tuesday Challenge #53 – Anything Goes

613 Avenue Create Challenge #89 – Anything Goes

Love to Create Challenge #133 – Add some Lines

Just Inspirational Challenges – Bows

Artistic Inspirations Challenges #106 – Anything Goes

The Paper Nest Dolls Challenge #19 – Anything Goes

Inky Chicks Challenge #38 – Anything Goes

Art by MiRan Challenge #14 – Anything Goes