Хелоуин/Halloween

Днес ще ви покажа една закъсняла картичка за Хелоуин. Направих я за нашето ново предизвикателство #22 в Open-Minded Crafting Fun. С момичетата от екипа искаме да ни покажете вашите проекти, свързани с някакви дрехи или с Хелоуин.

Challenge22_zpsccfe5f0aНашите прекрасни спонсори, които ще раздават награди, този път са Crafty Sentiments Designs (награда – 3 картинки), Flat Friends (награда – 4 картинки), Scrapper’s Delights (награда – 3 картинки) и The Stamping Boutique (награда – 4 картинки).

tsb-badgeДосега никога не съм се маскирала и не съм празнувала Хелоуин, но обичам да си купувам различни неща, свързани с празника, както и да правя картички на тази тема.

Картинката с прането, което някоя вещица е простряла, е Witches Laundry Line. Направих Shaker картичка, като движещите се елементи са прилепи и листа. Основните цветове са лилаво и оранжево, а декорацията е от листа, клони, прилепи и лилави течни перли.

Open-Minded Craftign Fun Challenge 22Украсих картичката и от вътрешната страна. Много обичам този прекрасен шаблон на Spellbinders. Ще ви покажа и две картички, които направих миналата година за Хелоуин.

IMG_5905_И двете картички са с една картинка, като са правени почти една след друга, през октомври 2013-та година. Няма как да не забележите нескопосаното оцветяване на котето. Тогава не успях да постигна това, което исках, но в една от следващите картички, които ще ви покажа, ми се получи много по-добре.

IMG_1309_Ето я и другата картичка. Отне ми доста време и множество несполучливи опити, докато схвана принципа на рисуването на трева с точки. Заради липсата на фон, картинката изглежда някак незавършена.

Обичам да разглеждам старите си картички и да следя прогреса си. Понякога, когато имам време, разглеждам картичките на различни момичета, като много ме впечатлява напредъка, който постигат с всяка изминала година на творене. Надявам се, че и аз ще продължа да се развивам в правенето на картички, като постигнатите резултати ще бъдат все по-добри. 🙂

IMG_1310_

Challenges:

Aloha Friday Challenge #35 – Halloween

Left of Center Challenge #52 – Happy Halloween

Milk Coffee Challenge – Halloween

Sister Act Card Challenge #81 – Anything Goes

The Crazy Challenge #183 – Spooky nights

2 Cute Ink Challenge #118 – Halloween Treats

4 Crafty Chicks – Anything Goes

Artistic Inspirations Challenge #115 – Anything Goes/Spooky

Clear it out – Theme: Colour challenge (use orange), Stash: Orange-y things

Digi Designs Challenge – Halloween

Crafts Galore Encore Challenge – Anything Goes

Digitally Sweet Challenges #112 – Anything Goes

The Stamping Boutique Challenge – Fall Colors