Бинго/Bingo

Темата на новото ни предизвикателство #42 в Creative Moments е Bingo. Изберете си линия хоризонтално, вертикално или по диагонал и ни покажете вашия проект. Както винаги, можете да участвате и с проект на тема по ваше желание.

Моята комбинация от бингото е цвете, шаблон за рязане, панделка. Разгледайте и прекрасните картички, които другите дами от екипа сътвориха за новото предизвикателство.

bingo-Creative-Moments

Спонсор за следващите две седмици е Art by Mi Ran. Наградата за победителя е 3 картинки по избор.

Прекрасната картинка Ceridwen е любезно предоставена от Art by Mi Ran. Когато печатите са толкова красиви, удоволствието от оцветяването е още по-голямо. 🙂

artbymiranbadge

Този път сгъвката на картичката е кръстосана. Комбинацията от кафяво и зелено много ми харесва и затова използвах основно нея. Основата на картичката направих от кафяв картон, който декорирах със зелена дизайнерска хартия.

За украса добавих клончета с цветчета, които да напомнят за пролетта. На всяко цветче залепих за тичинка по едно цветно камъче.

IMG_2514_

Роклята е в зелено, затова “гримирах” момичето със зелени сенки. Върху всички цветенца и листенца има блясък, както и върху очите и устните на красавицата.

Тагът, на който да се напише пожеланието, е украсен симетрично – горе и долу, с цветен картон на цветя и пеперуди. От горната страна са завързани две панделки, за да може тагът по-лесно да се изважда от джобчето.

Creative-Moments_Challenge-42

Challenges:

Art by Mi Ran Challenge #5 – Anything Goes

Spectrum Noir May Challenge – Flowers

Craftitude Challenge #64 – Anything Goes

Try it on Tuesday Challenge – Springtime

Crafty Sentiments Challenge – Anything Goes

Scrapper’s Delights Challenge #22 – Anything Goes

The Crafter’s Cafe Challenge #62 – Mom or Special Lady

Мър-Мяу Challenge #31 – “3-5-8” (3 цветя в косата и 8 цветя във въздуха)

Мilkcoffee Challenge – Use Those Bright Color