Бебешки съкровища/Baby Treasures

Здравейте! След много дълго отсъствие отново съм тук, за да ви покажа кутията за бебешки съкровища, която изработих за малката принцеса на братовчед ми. 🙂

За пръв път правя подобен проект и ми беше много приятно, особено частта с декорирането. Изработката ми отне доста време, но резултатът си заслужаваше усилията.

Кутийките са в розово, с много цветя и листенца, панделки, пеперуди, течни перли и блясък.

IMG_0644Измайсторих една голяма кутия, в която се побират четири по-малки – по една за пъпче, зъбче, косичка и гривничка. Размерът на малките кутийки е 5 х 5 см.

Ето как изглеждат четирите кутийки, прибрани в голямата.
IMG_0625Всяка от малките кутийки украсих с панделка на капака, дизайнерска хартия, бели и лилави течни перли, по едно цветенце и пеперуда, покрита с глоси за блясък. На дъното на всяка кутийка има залепено по едно червено сърце.
IMG_0634На голямата кутия залепих надписа “Съкровищата на Изабела”, като го сложих в красива рамка, която декорирах с рози, черешов цвят и пеперуди, отново покрити с глоси. В горния ляв ъгъл добавих изрязан елемент на бебешка количка. Стените на капака покрих с розова дантела, а върху нея поставих панделка.

Едва сега забелязах, че нямам направена снимка под ъгъл на цялата кутия, затова ви показвам само капака ѝ.

Надявам се скоро да ми остане време да споделя с вас друг проект. До нови срещи! 🙂
IMG_0648_